KINDERFEESTJE
 

Ook een verjaardag vieren is bij ons geen probleem!

Je verjaardag vieren bij Manege Stal Flicka , Dat kan!!
Manege Stal Flicka biedt u de mogelijkheid om een spetterend verjaardagsfeest te organiseren voor uw kind(-eren) en al hun vriendjes en vriendinnetjes!!
Wat houdt een kinderfeestje in bij Manege Stal Flicka??


Ons motto is:
Op de manege hoeft niemand zich te vervelen!!!
Er zijn meerdere arrangementen bij Manege Stal Flicka op de zaterdag mogelijk, eventueel zijn andere dagen bespreekbaar:

Zaterdag 14:30 uur:
Aankomst op de manege waar natuurlijk eerst alle cadeautjes voor de jarige Jet of Job uitgepakt kunnen worden in de gezellig foyer van de manege. Natuurlijk krijgt de kinderen hier allemaal hun favoriete frisdrank bij.

Zaterdag 15:15 uur:
Na alle cadeautjes uitgepakt te hebben, krijgen de kinderen de tijd voor een leuke speurtocht, met deze speurtocht maken de kinderen gelijk een rondleiding door het manegebedrijf. Daarna kunnen de kinderen hun lol op bij de pony's van Manege Stal Flicka. Ze kunnen er mee kroelen, knuffelen, poetsen en opzadelen voor datgene waar ze voor gekomen zijn, het ponyrijden!!

Zaterdag 16:00 uur:
Het moment is dan eindelijk daar, alle kinderen mogen ponyrijden, dit gebeurt onder begeleiding van een gediplomeerde, ervaren instructeur. Natuurlijk mogen de ouders hierbij zijn om eventueel foto's te maken van de kinderen. Tevens zijn alle verrichten van de kinderen te bezichtigen vanuit onze verwarmde, gezellige foyer.

Zaterdag 16:30 uur:
Na dit alles kunnen de kinderen een patatje eten, met een kroket of frikadel en natuurlijk wat te drinken. Als cadeautje krijgen alle kinderen bij hun eten een leuke kleurplaat van Manege Stal Flicka.
Helaas is er dan alweer een einde gekomen aan deze leuke middag. Vergeet u de
cadeautjes van de jarige Jet of Job niet en hopelijk tot ziens!!

Dit alles voor de aantrekkelijke prijs van € 17,50 euro per kind.
Dit is inclusief:
Speurtocht/Rondleiding
30 minuten ponyrijden
2 consumpties voor de KIDS
Patat met saus
Frikadel of kroket
Minimaal 5 kinderen.

Op de manege is het NIET toegestaan om meegebrachte consumpties te nuttigen. Uiteraard is er van alles te koop zoals frisdrank, koffie, snoep, chips en diverse snacks.
Informeer naar de mogelijkheden en boek snel uw kinderfeestje bij Manege Stal Flicka. NB. Tijdig reserveren is gewenst om teleurstellingen te voorkomen!

 


De manege is geopend van
dinsdag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur,
zaterdag en zondag van 08.00 uur tot 19.00 uur. 

 

 

 

 

 

 

 


 
image